Få svar på dine spørgsmål her - eller kontakt os på telefon / mail

Er frekvensen i kalkbeskytteren farlig?

Nej. AquaKLEAR danner elektriske felter (impulsteknik) som hverken er farlige for dig eller dine installationer. Impulserne overføres uden direkte kontakt med rørene ved hjælp af induktionsteknologi.

Ændrer kalkbeskytteren kvaliteten af vandet?

Nej. Alle mineraler forbliver i vandet. Idet der ikke anvendes kemiske stoffer eller salte er der ingen forringelse af drikkevandets kvalitet, og du vil fortsat nyde godt at dit vands naturlige kvaliteter.

Bliver vandet afkalket?

Nej, og det er godt! Vi mennesker har brug for kalk, bare ikke i vores bolig. Vores kalkbeskyttere er 100% miljøvenlige og ændrer ikke på vandets naturlige sammensætning af mineraler.

Hvordan ved jeg at jeg har installeret kalkbeskytteren korrekt?

Det er meget nemt at installere en AquaKLEAR. Apparatet er fuldautomatisk og det er ikke nødvendigt med manuelle indstillinger. En LED lampe lyser grøn når kalkbeskytteren er aktiv. Lyser den orange eller rød er der en fejl på systemet som nemt afhjælpes.

Hvordan ved jeg at kalkbeskytteren virker?

AquaKLEAR virker med det samme den er sat til strømforsyningen og den lille LED lampe lyser grøn. Resultaterne ses på armaturer, installationer og køkkenmaskiner hvor kalken ikke længere sætter sig fast. Du kan nu fjerne kalkaflejringer ved aftørring uden brug af kemiske stoffer. Husk at du skal afkalke en sidste gang før du kan se resultaterne da AquaKLEAR ikke fjerne eksisterende udvendige kalkaflejringer.

Nedbrydes eksisterende kalkaflejringer i rør og varmelegemer?

Ja. Over tid nedbrydes de kalkaflejringer som findes indvendigt i rør og varmelegemer i din vandvarmer, vaskemaskine osv og forlænger levetiden på disse installationer. Kalkaflejringerne opløses og flyder med vandet ud. Hvor lang tid det tager at nedbryde eksisterende kalk afhænger af aflejringernes nuværende omfang.

Skal kalkbeskytteren være i kontakt med vandøret for at virke?

Nej. Selve apparatet monteres direkte på røret, men effekten kommer ved at røret kører igennem jernringen for enden af kalkbeskytteren. Jernringen behøver ikke at være i kontakt med vandrøret for at den ønskede effekt opnåes. 

Skal kalkbeskytteren vedligeholdes?

Nej. Alle vores kalkbeskyttere er vedligeholdelsesfrie da der ikke er nogle bevægelige dele og ikke anvendes kemikalier eller salte. Du kan derfor forvente en levetid på mange år. Tjek blot en gang imellem at den lille LED lampe lyser grøn og at de få plastikskruer fortsat er spændte.

Er kalkbeskytteren miljøvenlig?

Ja 100%. Alle vores modeller fungerer uden brug af kemikalier eller salte. De skal ikke vedligeholdes og ændrer ikke vandets naturlige sammensætning af mineraler.

Hvilke husholdningsmaskiner bliver beskyttet mod kalk?

AquaKLEAR beskytter både ledningsnettet samt alle husholdningsapparater der bruger vand fra ledningsnettet. Dvs vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskiner, el-kedel, bruser, vandhaner etc. Du vil kunne holde alle dine maskiner fri for kalk uden brug af afkalkningsmidler.

Behøver jeg at beskytte kobber- og kunststofrør mod kalk?

Ja. Kobber- og kunststofrør forkalker også med tiden. Jo glattere rørernes overflade er jo længere tid tager det for forkalkningsprocessen at starte. Men er der først afsat kalk i ledningsnettet, vil forkalkningen tiltage i styrke.

Kan jeg selv installere kalkbeskytteren?

Ja! Du kan nemt selv installere enheden uden brug af værktøj. Det tager ca. 10-15min at installere kalkbeskytteren ved hjælp af de medfølgende beslag og letforståelige installationsanvisninger.

Hvilke rørtyper egner kalkbeskytteren sig til?

AquaKLEAR egner sig til alle rørtyper inkl. jern, kobber, stål, plastik, pvc osv. Den virker også gennem isolering og mange vælger at installere deres kalkbeskytter direkte ovenpå isolering. 

Hvor stor vandgennemstrømning må der være?

Hastigheden på vandgennemstrømningen spiller ingen rolle i forhold til kalkbeskytterens funktion. Enhedens størrelse og styrke er angivet ud fra størrelsen på dit ledningsnet samt tekniske installationer til opvarmning af vandet.

Hvilken rolle spiller vandets hårdhedsgrad?

Vores kalkbeskyttere fungerer lige effektivt ved alle hårdhedsgrader. Vælg model ud fra størrelsen på din bolig.

Min kalkbeskytter afgiver en lav summende lyd, er det normalt?

Ja. Det du kan høre er en såkaldt ‘frekvens-summen’ som enheden afgiver pga de elektriske impulser. Juster lidt på apparatet og maskinen for at minimere lyden. I et lukket teknikskab høres lyden ikke.

Hvor højt er strømforbruget?

Vores kalkbeskyttere bruger meget lidt strøm. Alle AquaKLEAR modellerne bruger ca. 5W svarende til kr. 85 per år.

Hvilken strømforsyning bruger kalkbeskytteren?

Alle AquaKLEAR modellerne tilsluttes en almindelig 230V stikkontakt.

KONTAKT:

filtertec.dk
Fælledvej 17
7600 Struer
Telefonnr.: +45 5152 4384
E-mail: info@filtertec.dk
CVR: 38885316

VI TILBYDER:

  • Fri fragt
  • 60 dages pengene tilbage
  • God kundeservice
  • Miljøvenlig – ingen kemikalier
×

Kurv